24 Ocak 2009

Hoş Çok Hoş

Bu güzel çiçekleri burada gördüm ve 10marifette yayınladım. Baktım çok güzeller birde buraya taşıyayım dedim. Minicik örgülerle çok şık buketler yapılabilir. Sonrada bir tarafına dikilecek ya da yapıştırılacak iğne ile broş yapabiliriz. Magnetde olur, başka ne olur?

7 yorum:

Malla dedi ki...

Bunları camsız ve kadife gibi bir kumaştan fonu olan ahşap bir çerçevenin içinde de kullanabiliriz Embircim.10 marifet sitesine üyemi olunuyor.üye olunca bazı elişlerinizi mi gönderiyosunuz. Paralı mı veya para kaznılıyomu merak ettim.

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

işte bayılıyorum böyle rengarenk örgülere,teşekkürler,farklı bir fikir oldu benim için....

Bitki Cadısı dedi ki...

bunlar çok güzelmiş,ben bunları görmemişim 10 marifette,valla canım bunlardan herşey olur bence berelere atkılarımıza dikebiliriz,kazaklarımızı süsleyebiliriz,yani olur da olur.

gül dedi ki...

çok hoş olmuş gerçekten... biçok şeyde kullanılabilir.. çok sağol.

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Merhaba;
bunlar gerçekten çok sevimliymiş hem de kullanılası:)toka olarak bile kullanırım ben olsam, sonra broş,perdeye de asarım ben,hatta başkaaa ne olabilir diye düşünüyorum bilmem ki benim gibi deli olan her birşeyi yapabilir.ama fikir süper.bizimle de paylaştığın için teşekkürler.yeni şeyler öğrenmek görmek çok güzel:)sevgiler

orguknit dedi ki...

emeğine sağlık arkadaşım
görüşürüz

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Bende bir zamanlar buna benzer çiçekler yapmıştım ama sapsız onları hatırlattı bana fırsat bulursam bloguma eklerim belki:)
Ama bunların yapımı daha basit gibi çokta hoş duruyor..

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...