26 Ocak 2009

Elimdeki kitabın 161. sayfası mimi :))


Sevgili Sibella beni mimlemiş, Ayçacım senin mimini bekletiyorum onu şöyle fotolu bir şekilde yapmak istedim. Cdlerimi çıkartıp foto seçmem lazım:)

Bir kitap alıp 161. sayfasını açıp 5. cümleyi buraya yazmam gerekiyor. Geçenlerde kitap ayracı denemesi yapıyordum rastgele bir kitabı almıştım ayraçlar nasıl duracaklar diye o kitapda yanımda duruyorken baktım 161. sayfası da var. Hemen yazayım dedi :)) Bu arada fotosunu da o zaman çekmiştim. Kuş için çekildiğinden kitap tam gözükmüyor.

Kitabın ismi aşka şeytan karışır yazarı Hande Altaylı. Geçen sene Pakistan'a giderken almıştım. Gerçektende bir solukta okunacak bir kitapdı ki öyle de oldu. Birgünde bitirmiştim. Dili çok akıcı, konusu da genç bir kızın aşık olduğu evli bir erkekten kaçıp yıllar sonra karşılaşınca hayatının yeniden allak pullak olması hakkındaydı.

Kitabın 161. sayfasının 5. cümlesi (6. cümleyi isteseydiniz bu kitapda bulamazdım. Bölüm sonu olduğu için son cümle 5. cümle çıktı)Ali Kerem'in panik içinde yerinden sıçrayan sekreterine gülümsedi ve "Bugün çok sinirli" dedi.

Efendim şimdi benimde birilerini mimlemem gerekiyor :)) Ayça, Eylülbahçesi, Dilek (Asya) ve Haydins'i mimliyorum. Buradan da Haydins'in mimini yapmak için çıkıyorum :)

2 yorum:

Sibella dedi ki...

Eminecim bu da okumadığım bir kitap çıktı, güzele benziyor, ben nedense son zamanlarda eskisi kadar yoğun kitap okuyamıyorum, konsantre zorluğu çekiyorum. Öptüm...

Huzur Moda dedi ki...

he he bende sıra bana yaklşaıyor bu mimlerde demiştim...hemen yarın akşam mimine cvp geliyor eminecim. bide lilacın ki var:)))

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...