16 Aralık 2010

SİNİ EV BÖREĞi VE BAKLAVA’DAN YILBAŞINDA LEZZETE DOYURAN ÇEŞİTLER

Her yeni yıl, umutlarımızı yeni beklentilerle süsleyerek geleceğe taşıdığımız farklı bir penceredir. Bu yüzden yılbaşları çok özeldir. Koskoca bir yıla, ağız tadıyla veda ederken, yeni yılı da neşe ve coşkuyla sevdiklerimizle birlikte karşılamak isteriz. Bu özellikleri bir arada taşıyan yer ise kuşkusuz yılbaşı sofrasıdır. Bu yüzden en özel lezzetler yer bulur yılbaşı sofralarında... Bu özel günde misafirlerini birbirinden leziz börek ve baklava çeşitleriyle ağırlamak isteyenlere ise ev titizliğiyle doyumsuz lezzet, Sini Ev Böreği ve Baklava’dan geliyor. Sini Ev Böreği ve Baklava, tüm damak zevklerine seslenen börek ve baklava çeşitleriyle ister 1 tepsi ister 100 tepsi olsun tüm siparişlerinizi evinize ücretsiz getiriyor.

Yılbaşında “ister 1 tepsi ister 100 tepsi” lezzet...

Sini Ev Böreği ve Baklava, yılbaşı için her zevke göre lezzet seçenekleri sunuyor. Börek çeşitleri içinde su böreği, kol böreği, köy böreği, sigara böreği, dolama, boşnak böreği, gül böreği ve mekik böreği gibi birbirinden farklı seçenekler yer alıyor. Fıstıklı ev burması, cevizli ev burması, köy baklavası, fıstıklı köy baklavası, köy muskası, gelin tırnağı, gelin bohçası ve damat sarması ise baklava sipesiyalleri arasında yılbaşı sofraları için doyumsuz lezzet alternatifleri oluşturuyor. Sini Ev Böreği ve Baklava’nın baklava çeşitleri arasında bülbül yuvası, sarı burma, kaymaklı baklava, şöbiyet, saray sarması, sütlü nuriye, fıstıklı baklava, cevizli baklava, dürüm, fıstıklı kadayıf, kuş gözü ve elmalı baklava da bulunuyor.

Ev titizliğinde doyumsuz lezzet, ücretsiz servisle kapınızda...


Sini Ev Böreği ve Baklava, standart fiyat yerine tartarak ücretlendirme yöntemini uyguladığı için son derece uygun tepsi fiyatları sunuyor. Siz de yılbaşında misafirlerinize ziyafet sofrası kurmak istiyorsanız 444 4 711’i arayarak siparişinizi verebilirsiniz. Sini Ev Böreği ve Baklava; İstanbul (Ataşehir - Sefaköy), Ankara, Bursa ve İzmir’de faaliyet gösteriyor. Siparişiniz, bu illerin içinde ve İstanbul civarında ücretsiz olarak kapınıza ulaşıyor.


3 yorum:

sesiber dedi ki...

Ankaradaki teyzemler her gelişleirnde tepsi tepsi börek getiriyorlar buradan. Mekik böreği favorim. Kurban bayramında getirdikleri su böreği, serin yerde durmasına rağmen ertesi gün küflenince, eve dönüşte böreği geri götürdüler. Aradan 10 gün geçmesine rağmen, hiç muhalefet etmeden para iadesi ya da istediği zaman almak üzere sipariş önermişler. bu da çok hoş.

MAYRI dedi ki...

Ben de sini börek severlerdenim. Bayramda benimde aldığım su böreğinin yarısı (kayınvalideme götürmüştüm) küflenmişti. Ama benim geri götürmek aklıma gelmedi.

Müşteri ilişkilerine önem vermek güzel aklımızda olsun.

<:))

Nazan Başkale dedi ki...

merhabalar, bende sini börek aşığıyım, o kadar lezzetliler ki eve gelir gelmez ev haklı tarafından silip süpürülüyorlar. Herkese tavsiye ederim.

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...