29 Kasım 2010

Vernel ve Superbrands (Süper Marka) Ödülü

Merhabalar,
İşten geldim ve maillerime bakarken Henkel'in ürünlerinden olan Vernel hakkında gelen mail dikkatimi çekti, bende sizlerle bu bilgiyi paylaşmak istedim.


Türkiye’nin ilk yumuşatıcı markası Vernel; birçok alanda yılın en iyi markalarına verilen 2010 yılının yumuşatıcı kategorisinde Superbrands (Süper Marka) Ödülü’nün sahibi olmuş. 

Benim önem verdiğim mesele ise çevreye karşı duyarlı olması. Vernel'in kendi ağzından aktarıyorum. "Vernel çevreye karşı sorumluluğunu da üst düzeyde yerine getiriyor. Ürünlerini daha çevre dostu hale getirmek amacıyla ar-ge çalışmalarını kesintisiz olarak sürdüren Vernel, konsantre ürünleri ile bu alanda önemli adımlar atıyor. Vernel’in daha az su ve ambalaj kullanılmasını sağlayan, böylelikle doğal çevrenin korunmasına önemli katkıda bulunan konsantre ürünleri, markanın çevreci kimliğinin daha da güçlenmesini sağlıyor. Vernel, sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri ile toplumsal gelişime de destek sağlıyor." diyorlar. Diğer ürünler gibi yumuşatıcı alırken de çevre dostu ürün olmasına dikkat etmeliyiz!!!

Benim ilgimi çeken bir başka konu ise istatistiki bilgiler;
  • Yapılan araştırmalara göre Türkiye'de evlerin % 66'sında yumuşatıcı kullanılıyor.
  • Türkiye’de saatte ortalama 3 bin 800 adet Vernel satılıyor. 
  • Vernel ürünleri ile yılda 3,5 milyon ton çamaşır yıkanıyor.

Son bir şey daha vernel elektriklenmeyi engelliyormuş. 



4 yorum:

Fatma dedi ki...

Merhaba Embir, peki Vernel kimyasal içeriği konusunda da bu kadar çevreci davranıyor mu sormak lazım:)

GeCe dedi ki...

merhaba canım bir yastıkta ile ilgili söylediğin problem sadece chrome da oluyor (çünkü bir kod koymustum çalıntı engelleyici onu da kitliyor nedense) ama klavye okları yada mouse ile hareket ediyor

embir dedi ki...

Fadişcim eğer negatif bir şeyler varsa onları da paylaşırız, kimyasallar her yerde zaten...

Gececim birde yön tuşları ile deneyeceğim.

Fatma dedi ki...

Evet embir, kimyasallar her yerde:) Olabildiğince sadeleşmeye çalışıyorum.

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...