10 Ekim 2009

Siyah Saten ile Kutu Kapladım

Image Hosted by ImageShack.us

By embir

Özel gün çantalarımın aralarına başka işler serpiştiriyorum ki canınız sıkılmasın. Hep aynı şeyler demeyin tamam mı?

Kendisi ayakkabı kutusuydu. Bende onu saten mi ipek mi işte öyle bir kumaş ile kapladım. İtiraf ediyorum iç kısmını kaplamadım. Bu sefer poligom yerine sıcak silikon kullandım ve parmaklarımı yakmadan kaplama işini tamamlayabildim.

Tam olarak bitmedi yani üzerine yeşil renk bir kurdela yapıştırmak istiyorum. Onun yerine kırmızı kurdela koydum (aslında kurdelasız bunu fotoğraf üzerinde yaptım) içine de özel gün çantalarımı yaparken kullandığım kurdelalar, kordonlar, boncuklar vb koydum. Birazdan evden çıkıcam, anneme gideceğiz. Şimdi yeni özel gün çantaları için kesim yapıyorum, orada da dikerim artık.

13 yorum:

Malla dedi ki...

oyoy çok şık ve de kullanışlı...eline sağlık. bu arada 10 marifete koyduğun bilezikten o gece bileziği bulup yaptım örmeye üşendiğim için dantel parçası sardım. daha sonra sen de aynı fikri verdin. o da çok güzel... paylaşıcam bakalım. teşekkürler:))

Unknown dedi ki...

Canım çok şık ellerine emeğine sağlık öptüm...

biyasimadahagirdim dedi ki...

kurdelesiz hali bile çok güzel, eline sağlık.. ben de odamı düzenlemek istiyorum şimdiden kutu kaplamaya mı başlasam acaba:D

özge dedi ki...

eline sağlık

Nedret dedi ki...

Yeşili boş ver.Kırmızı çok açmış.Eline sağlık.Ben de bugün ayni niyetle bir ayakkabı kutusu aldım ayakkabıcıdan.

karamel mutfak dedi ki...

çok şık olmuş emegine salık bide ben kaplaya bilsem harika olacakta beceri yok malesef:P

Unknown dedi ki...

deseni ne güzelmiş.
Yeşil kurdele daha çok yakışır gibi.Kırmızı alışılageldik tamamlaycısı siyah beyazın:)

İçini kapitone ile kaplayabilirsin.
sevgilerrr

acemı kız dedi ki...

ellerine saglık çok güzel olmus hep boyle guzel seyler yapmak zorundamısınız yaa kıskanıyorum sınır oluyorum kendıme ben nıye yapamıyorum dıye:( boyle ufak tefek kagıt kutu ıslerını yapıyorum ama orgu ogrenmek ıstıyorum yardım edermısınız bana nette bazı sıteler buldum ama cok acık anlatmamıslar boyle tıgla falan basıt cıcekler falan yapabılsem susleme yapar kullanırım ama yapamıyorummmm iştee nolurrr yardım edınn cok mu acınacak bı haldeyım ya:))

Gülen Tezer dedi ki...

Ay yoksa sen de mi sıcak silikonla parmak yaktın?? İkiz kardeşim yaktı da.. O zamandan beri bizim evde silikon tabancası 'şeytan doldurur' diye yasak.Daha az önce aynı şeyi gönüldenele'ye yazdım :)) Ama çok istiyorum benim de bir tabancam olsun; her şeyi birbirine yapıştırayım. Ne güzel olurdu.
Kutunun içini kaplamana gerek var mı bilmiyorum; bilmesem de olur :) Çok şık görünüyor, kırmızıyla siyahın bütünleştiğinde ortaya çıkan asalete hayranımdır. Bak yine hayran oldum :) Özel gün çantalarından da sıkılmadık. Bekliyoruz merakla; her defasında değişik bir sevimlilik görmekten çok hoşlanıyorum ben :)
Bir de o kırmızı elmaları nasıl yaptın? Ne kullanıyorsun? Öğrenmezsem olmazlardan bir merak işte :) Öpüyorum anneciğini de seni de :)

embir dedi ki...

yorumlar için çok teşekürler arkadaşlar, bu durumda kutunun üzerine kırmızı kurdela yapıştırmak şart oldu.
Gülencim elmaları sana mail atayım birazdan.
Acemi kız; örgü konusunda çok yetenekli olmamakla birlikte hobi mağazalarında satılan örgü dergilerini almanı öneririm. Sana anlatmak isterdim amma örgü dantel konusunda pek de bilgili değilim. Daha kolay olsun istersen çiçekleri keçe ile yapabilirsin. Çok daha kolay olur. Bir çiçek kalıbı çıkart onu kullanarak çiz kes dik oldu da bitti.

acemı kız dedi ki...

tavsıyen ıcın tesekkurler embir ben kucuk bi ilcede ogretmenlık yapıyorum o yuzden her ıstedıgım seyı bulmek sorun oluyoo kece bulamıyorum burda ama bu renklı toz bezlerıyle falan bişeyler yapmaya calısıyorum ve ayrıca senın bu ozel gun cantalarında cok hos degısık degısık yapınca ornek oluyo bizede :)

embir dedi ki...

acemi kız; benim daha önce yaptığım kırmızı bir çanta vardı mesela onu yün kazağımı keçeleştirerek yapmıştım, artan kısımlarıyla da çilekli iğnelik ve çiçekler yaptım. Sende keçe yerine eski kazaklarını keçeleştirerek çalışabilirsin. Özel gün çantaları içinde minik yumoş havlular var. 4-5 tanesi 1 liraya falan satılıyor diye duymuştum onlarla yapabilirsin. Başka başkaaa hım birde eski polar giysilerini de keçe yerine kullanabilirsin.

Eğer bloğun varsa sen ziyarete gelmek isterim. adresini yazarsan sevinirim, kolay gelsin canım.

Yelda dedi ki...

Canım ben neler kaçırmışım
Elelrina sağlık
Özel gün çantaların çok güzel hele bu kutu çok güzel olmuş
Ellerine sağlık canım

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...