18 Ekim 2009

embir tacını süsledi

Image Hosted by ImageShack.us

By embir

Arkadaşlar bugün pazar ve hasta olduğum için evde pek bişi yapmadım. Bende daha önce yaptığım ve fotolarını çektiğim çalışmalarımı düzenledim. Onların yazılarını da hazırlayacağım, her gün için bir yazı eder bana 12 gün. Otomatik olarak her gün yayınlanacaklar, bende bu arada iyileşip yeni ciciler yapmaya başlayabilirim diye düşünüyorum.

Sevgili Biluncuğumun yaptığı şahane taçların yanında benimkinin lafı olmaz elbette ama bende bir tane tacımı süsleyim dedim. Meşhurrrrr yakma şifondan yapılan çiçekten yapmıştım, öylece kalmış. Dedim şunları bir dikeyim, ortasına da inci olsun. İşte bu kadarcık, hazır tacımın üzerine peligomla yapıştırdım oldu işte:))

Siz benim tacıma bakmak yerine Biluncuğumun şık taclarına bakın bence, bakmakla da kalmayın o güzel çalışmalardan sipariş verin.

Haydi kalın sağlıcakla, zira benim de dışarı çıkmam gerekiyor. Uzun zamandır ertelenen bir kısır partisi eşliğinde yapacağımız tabu müsabakası ve alıncak bir rövanşımız var. Üzerine de bir jenga yaptık mı benden iyisi olmaz. Ha bu arada hasta olduğum için yenilirsek de bahanem hazır :)) Dayan asucum yettimmm:))

4 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

embircim iyi bak kendine iyileş biran önce..tacın cok guzel gorunuyor iyi gunlerde kullan...ben de yarın bir kısır yapıp yiyeyim bak canım istedi şimdi:)

Pembe Tatlar dedi ki...

AAa bayılıyorum ya böyle süsülü püslü tokalara:)))

kedicibasi dedi ki...

bence seninki de çok şık olmuş.Geçmiş olsun.

embir dedi ki...

çocuklacocukcum teşekkürler, bugün daha iyiyim ama çok yoruldum, işim çok yoğundu. Kısırınızı yediniz mi? Ben afiyetle mideme indirdim:))

Pembe tatlar teşekkürler, kısır yemeye giderken taktım tacımı:)

Kedicim sağoalsın canım

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...