19 Ekim 2009

Bu Çanta Annem İçin

Image Hosted by ImageShack.us

by embir

O kadar çanta diktim bir tane de anneme dikeyim dedim. Ama onun ki özel gün çantası değil haliyle:)) İlaçlarını içine koysun diye yaptım.

Siyah polar ile çalıştım, üzerine metalik gri boncuklar diktim, kapak kısmına da şerit pul geçirdim, altına da cırt bant ohhh sen sağ ben selamet bitti gitti:)) Valla gitti, annem gitti çanta da onunla gitti ama ay sonunda gelecekler:))

Dün akşam ki (aslında bu yazıyı gece hazırlıyorum ama siz okuduğunuzda dün olacak) tabu sonucu da kızların galibiyeti ile sonuçlandı. Bunu saymayız tekrar oynayacağız deselerde hasta olmama rağmen erkekleri yenmiş olmanın verdiği hafiflikle uçarak evime döndüm. Bir tabu maceramızı kaydedip, sonrasında deşifre yapıcam ve yayınlayacağım, çünkü çene ve karın kaslarım hala ağrıyor, ayyyy çok güldük yaaaa:))))

7 yorum:

Unknown dedi ki...

ÇANTALARI BEN DE KISKANMIŞTIM NE İŞİME YARARKİ DEDİM İLAÇ HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ SAĞ OL.

kedicibasi dedi ki...

tüm yaptığın özel şeyler çok güzel:) bir yorumda çok post vurdum:) iyi günler:)

embir dedi ki...

Ninecim ilaç koy, selpak koy, telefon koy sonra ne bilimmm hımmm fotoğraf makinesi koy, anahtarlarını koy, bozuk paralarını koy, toka koy, makyaj malzemeni koy yani illa koyacak bişi bulunur:))

kedicibaşıcım teşekkürler, öpücükler...

Unknown dedi ki...

canım elerine sağlık
anneciğinde güle güle kulanması dileğiyle

embir dedi ki...

aylizcim ve şulecim çok teşekkürler, öpücükler.

Sezsel by Sezgi dedi ki...

bunları millet gece çantası gibi kullanıyorr canım wallla kokoş anneelerin kokoş kızları

embir dedi ki...

:)) ben bu çantalara özel gün çantası diyorum ya arkadaşlar da özel günü düğün parti falan sanmışlar:)) Annem yaşı itibariyle özel gün yaşayamadığı için yaşına uygun ilaç çantası yaptım:)) Ama haklısın bu düğünlük oldu.

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...