26 Ekim 2009

1 liraya 1 dakikada 2 adet saç bandı yaptım

Image Hosted by ImageShack.us

by embir

Evet başlığı doğru okudunuz. Bu saç bandını 1 dakikada yaptım. Hatta daha kısa sürede bile olabilir. Ankara'da yaşayanlar İzmir Caddesindeki Erdoğan Düğmeyi bilir. Hobi malzemelerinin satıldığı bir mağazadır. Keçe arayanlarda oradan alabilirler.

İşte geçen sene orada neler varmış diye bakınırken bir baktım mor/pembe arası süslü bir lastik, o zaman metresi 1 liraydı ya da aklımda öyle kalmış. Ondan 1 metre almıştım. Unutmuşum kalmış, annemlere giderken elime geçince aldım yanıma, lastiği ikiye kestim ve kenarlarını diktim. Memacım da benim gibi pembe, mor hastasıdır. Dedim anneme giderken bunu da götür, memacığıma ver.

Sonuç: 1 liraya 1 dakikada 2 adet saç bandı yaptım:)) Bir ara yine gideyim de bakayım benzer lastiklerden alıp üstlerini de süsleyim, azıcık kokoş olsunlar.

(Hafta sonu müsait olduğumdan yazıyı önceden hazırladım)

14 yorum:

kedicibasi dedi ki...

embirciğim saç bandın çok hoş görünüyor:)Ayrıca seni tebrik ederim:)) sonbahar yarışmasıında birinci olmuşsun:))çok sevindim.:))

madammoda dedi ki...

Erdogan Dugme neresiydi tam olarak?

Nedret dedi ki...

Tebrikler Embir'im.Yarışmayı kazanmışsın.Gülegüle kulan telefonunu.Mutlu konuşmalar yap hep inşallah.Sevgiler.

Nilgün Komar dedi ki...

eline sağlıkk

Adsız dedi ki...

tatlım birinci seçilmişsin tebrik ederim hayırlı olsun...ellerine sağlık kocaman sevgiler

Malla dedi ki...

Tebrikler Embircim, gerçi !0 marfette de tebrik ettim ama sen çifte tebrik hakediyorsun:)Bu arada saç bantın çok şık...moru bende çok seviyorum bu aralar:))

embir dedi ki...

madammodacım erdoğan düğme izmir caddesinde bir pasajda medivenlerden aşağıya iniyorsun. Ankaradaysan çok rahat bulabilirsin.

Bugün erdoğan düğmeye uğradım. Kurdela almak için gittim ama onu almayı unutmuşum. Kurdela yerine bu saç bandının siyahından aldım. Ücreti 1,5 liraydı. Keçeler aldım yine, iplikler falan derken koşturarak çıktım.


Yarışma tebrikleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum. İnanılmaz mutlu oldum. Hepinize kocaman öpücüklerimi gönderiyorum.

Cocukla Cocuk dedi ki...

Embircim güle güle kullan:) zevklerimiz aynıymış gecen kış ben de yapmıştım bunlardan bir dore bir lame bir de siyah üzeri payet işlemeli :) dikmesi biraz sıkıntılı ama değil mi daha doğrusu dikiş atıyor çok çabuk lastikli olduğu için

beyaz mendil dedi ki...

Ellerine sağlık hayatım.Ayrıca birinciliğini tebrik ederim.

Stil Direktoru dedi ki...

önemli olanda bu zaten zaman ve ederi aferim mor sultan böö :()

cigdemonur2 dedi ki...

Pratik bir iş tam bana göre:)
Birinciliğini kutlarım buarada ,sevgiler...

embir dedi ki...

çok teşekkürler arkadaşlar, uyumak üzereyim, ay gözlerim kapanıyor.

nazlı naz dedi ki...

Ne kadar hamaratsınız, bu paraya kısacık zamanda ürettikleriniz mükemmel. Acaba diyorum bir de üzerine bir çiçek, böcek bişeymi kondursanız? Bence deneyin. Sevgiler.

embir dedi ki...

şimdi elimde birde siyah renk var onu çiçekli böcekli yapayım :)

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...