12 Kasım 2009

Kurban Kampanyası

Image Hosted by ImageShack.us


Arkadaşlar Türk Kızılayı'nın Kurban Kampanyası ile ilgili bilgiyi siteden buraya kopyalıyorum. Kurban bağışı yapmak isterseniz bu kampanyayı değerlendirebilirsiniz.

Türk Kızılayı, bağışçılarımızdan aldığı kurban vekaletlerini dini kurallara uygun olarak kestirip, hijyenik koşul ve standartlarda paketleterek yıl boyunca kavurma olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktadır. Kurbanınızın dağıtılmasını istediğiniz il,ilçe ile ilgili şeçimlerinizi mesaj veya bilgilendirme bölümüne not olarak yazarsanız Türk Kızılayı Şubelerince istediğiniz yerdeki istediğiniz kişiye dağıtımı yapılacaktır.

Böylelikle halkımızın yardımlaşma bilincinin bir göstergesi olan kurban bağışlarının huzur ve güven içinde kurumumuz aracılığıyla yapılması sağlanmakta ve bir “yardımlaşma seferberliğine” dönüştürülmektedir.

Kurban Kampanyası döneminde Türk Kızılayı’na kurban vekaletinizi verebilirsiniz.

Vekaletinizi;
Tüm bankalarda bulunan Türk Kızılayı bağış tahsilât sistemi ve bağış hesaplarına;
Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 no’lu Türk Kızılay Posta Çeki hesabından;
Türk Kızılayı internet sayfası üzerinden kurban bağışı menüsünü kullanarak elektronik işlemle;
168 Türk Kızılayı ücretsiz danışma ve bağış hattından;
Ülke genelindeki tüm Kızılay Şubelerinden (Şube adreslerimize internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz) verebilirsiniz.

Vekalet verme yoluyla gerçekleştireceğiniz kurban bağışlarınız, Kurban Bayramı’nın ilk günü sabah namazından sonra başlayarak, 3. günü akşamına kadar kesilmektedir. Kurban kesimleri, veteriner hekim, noter, din görevlisi, anlaşmalı olduğumuz kurumun personelleri ve Türk Kızılayı personelleri eşliğinde, vekalet verilen bağışçımızın ismi okunarak Et Balık Kurumu Kombinalarında yapılmaktadır. Kesimler gerçekleştikçe cep telefonu bağış birimimize veren bağışçılarımıza SMS ile cep telefonu olmayan bağışçılarımızın ev telefonlarına ulaşılarak kesim işlemine ilişkin bilgi verilmektedir.

Kesilen kurbanlar hijyenik ortamlarda kavurma haline getirilip, Türk Gıda Kodeksine uygun şekilde paketlenerek yurt içi ve yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine Türk Kızılayı Şubeleri aracılığı ile dağıtılmaktadır.

Bağışçılarımıza Şubelerimiz aracılığıyla kurbanlarından tadımlık olarak 800 gr’lık kavurma, kesim görüntülerini içeren CD ve teşekkür belgesi ile geri dönüş yapılmaktadır.

2 yorum:

berkbuket dedi ki...

kel alaka bir yere yorum yazıyorum ama ne yapayım diğer 22 yorumun arasında kaynasın istemedim. embirciğim seni kutluyorum ödülünü güle güle kullan diyorum. elim değmedi bir türlü on marifetede yorum yazamadım, burayada. geç oldu ama kusura bakma. sevgiler.

embir dedi ki...

buketcim canım benim çok naziksin. Teşşekkürler arkadaşım.

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...