09 Kasım 2009

Keçelerden Basit Bileklik

Image Hosted by ImageShack.us

By embir

Merhabalar,

Yeni bir çalışmam ile karşınızdayım. Bunu yapması çok kolay aslında, herkes rahatlıkla yapabilir, hemde yapılışı çok eğlenceli oldu. Fotolar güzel çıkmadı aslında, daha şirin oldu.

Geçenlerde Erdoğan düğmeye gittiğimde kalın keçelerden şerit halinde sattıklarını görmüştüm. Ne alaka bilmem kırmızı yeşil iki renk aldım. Akşam eve gelince ben bunlarla ne yapıcam diye düşündüm. Sonra aklıma bileklik yapmak geldi ama renkler çilek yapmak için daha uygundu :) Ertesi gün değiştirmek üzere gittim. Kasadaki bey tabi değiştirebilirsiniz dedi ama keçelerin olduğu yerdeki görevli değiştiremeyeceğimi söyledi. Neyse kasadakinin sözü geçerli oldu ve değiştirdim.

Pembe ve kahverengi olanlarından birer rulo aldım. 1'er cm eninde ve boyunda parçalar kestim. Sonra unutmuştum onları daha doğrusu görevli olarak şehir dışına gidince yarım kalmıştı. Dün akşam aldım elime misinamı ve kalın bir iğnemi bir pembe bir kahve sıra sıra dizdim misinaya (bu kısım azıcık zor oldu ama abartılacak bir durum yok) Sonrada bağladım, uçlarını da geri geri içine tekrar soktum. İki kat misina oldu içi.

İşte bu kadar pratik bişi, bunun küpelerini de yapayım istiyorum. Birde çok renklisini yapıcam.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım cok hos olmus eline saglık.

Adsız dedi ki...

yardımlarınız ıcın cok tşk ederım. tekrar tşk ler Elif (kadincazayiflama)

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Eline sağlık canım.Hem şık hemde pratik.
Sevgiler...

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok hoş olmuş.. çok renklisi ve küpesi de güzel durur, bekliyoruz:)

embir dedi ki...

çok teşekkürler arkadaşlar,

evet evet kesinlikle renklisini de yapıcam.

Unknown dedi ki...

kolye küpe takımı yakında gelir.
çok cici olmuş... ellerine sağlık

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...