23 Kasım 2009

etiketlerim oldu

Image Hosted by ImageShack.us

by embir

Herkese mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum. Bu hafta kısa sürecek yaşasın bayram tatili :)) Gerçi benim için oldukça yoğun bir hafta olacak. Bu sebeple yazımı pazar akşamından hazırlayım dedim.

Konumuza dönecek olursak bu etiketleri evdeki kavanozların vb üzerine yapıştırmak için hazırladım. Henüz zamansızlık sebebiyle istediğimi yapamadım ama kavanozlarımı etiketlemek istiyorum.

Sizde yapmak isterseniz çiçekli etiketler için buraya, yuvarlak etiketler içinde buraya bakabilirsiniz. Ben hazır etiket kağıtlarını kullandım ama dilerseniz A4 kağıdına çıktı alıp kavanoza prit ile yapıştırabilirsiniz. Etiketin üzerine de ne olduğunuz yazdığınızda işlem tamamdır.

Yazarken aklıma geldi. Mesela ayakkabı kutularına da yapıştırıp hangi ayakkabı olduğunu etikete yazabilirsiniz. Başka başka kutuları kaplıyoruz ve içinde craft malzemelerimizi muhafaza ediyoruz ya işte o kutularımızı da etiketleyebiliriz. Uygulamak için yapmanız gereken tek şey çıktı almak haydi bakalım.

6 yorum:

Ayca Karaoglan dedi ki...

Günaydııın, yoğun olacak demişsin hafta. Hemencecik geçsin senin için bu hafta :) Hemen tatil gelsin :)))

kkkk dedi ki...

ayakkabi kutularina yazma fikri supermis aslinda heleki distan gorunmeyen kutularda ki ayakkabilarinizi alipta benim gibi unutanlar icin :)

cigdemonur2 dedi ki...

Teşekkürler,kaydettim :)

Pembe Tatlar dedi ki...

Harika fikir:))

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Harika bir fikir!
Sevgiler...

embir dedi ki...

fikri beğenen arkadaşlara teşekkürler. Uygulayacak olanlara kolay gelsin. Çok eğlenceli bişi.
Ayçacım bu haftayı çıldırmadan atlatmak istiyorum. Hani bu kadar iş yoğunluğu beynim çok dolu ve vücut yorgunluğuna benzemiyor bu.. iyi dileklerin için teşekkür ederim.

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...