25 Ağustos 2009

Almanya Hediyelerim

Image Hosted by ImageShack.us

By embir

Bir önceki postumda bahsettiğim Almanya'ya giden minik hediyelerim bunlar işte. Gece yarısı aldım elime keçelerimi kalp şeklinde kestim, kurdela ile askı yeri yaptım ve içine lavanta doldurdum. Havluların arasında güzel oluyor.

Şu benim daha önce de yaptığım cam boncuk magnetlerimden yaptım. Birde şurada yazdığım pasta kalıplarından dondurma şeklinde olanını aldım. Keçe ile dondurma külahı yaptım ama benim külah mor oldu :)) Asetat kalemi ile üzerine çizikler yaptım, külah olduğu belli olsun dedim. Sonra üzerine renkli keçelerle dondurmalarını yaptım. Arkasına da plastik mıknatısı yapıştırdım oldu da bitti :)
Fotolar için üzgünüm uyku sersemi bir şekilde gece 03.30 gibi bunları ancak bitirdim ve titreyen ellerimle bunları çekmişim.

8 yorum:

Unknown dedi ki...

hepside çok güzel görünüyor emeğinize sağlık ben çok daha kötü fotolar çekiyorum sizinkiler çok güzel görünüyor

♥sibelinsu♥ dedi ki...

hem güzel hem mis kokulu..ellerine sağlık..

Paşa dedi ki...

ooo hemde 3.30 da resimde çekmiş :)ama güzel çıkmışlar dert etme sakın benim çektiklerimin yanında şahane :)ellerine sağlık..

Stil Direktoru dedi ki...

aşkım ya senin garip üretkenliğin beni çekiyor biliyorsun değil mi, şaka maka eski dost olduk yıllar ne çabuk geçiyor değil mi? Bu arada açtım artık yorumlara artık yetişebildiğim kadar değil mi ablası muck

Nedret dedi ki...

Maceraperest Embir'ciğim.Tatil açığını mı kapatıyorsun, acelen ne kuzucuğum?Biz beklerdik.Çok şirinler.Eline sağlık.Gece yarıları gözüne yazık.

Yelda dedi ki...

Canım ellerine sağlık süperler
Alacak olanlar çok şanslı
Sevgiler

Cocukla Cocuk dedi ki...

hepsi çok güzel özellikle dondurmalıyı sevdim ben

ironik dedi ki...

çok şirinler :) özellikle magnetlere bayıldım.

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...