20 Aralık 2009

Pazar Eğlencesi Embir'in İdrak Yolları Tıkanıklıkları-1 :)

Merhabalar, keyifli pazarlar diliyorum,

Benim zaman zaman idrak yollarımda tıkanıklık olur, pek bi şaşkoloz olurum. İşte onlardan aklıma gelenleri sizlerle paylaşmak istedim. Hatta bunu ben mim yapayım ve isteyen arkadaşlarda yaşadıklarını yayınlasın.
Başlayalım benim idrak yolları tıkanıklıklarıma... Konumuz güzellik. Ehemmm, her kadın kendisine bir şekilde bakım yapar. İşte size benim güzellik uğruna yaptığım idrak yolları tıkanıklıklarımdan bir demet...

Saç maskesi yapıcam daha lisedeyim ya da en fazla 20 yaşında falanımdır. Yumurta sarısı zeytinyağ ve limonu karıştırıp saçına sürüyorsun bekleyip yıkıyorsun. Bunu okudum bir yerden, sonra deneyeyim dedim. Yumurta kırmaktan bir haber ben şimdi sarısı nasıl ayırıcam ne gerek var diye direkt kırdım. Karıştırdım malzemeyi, sürdüm bekledim ve yıkandım. Ama ben çok sıcak suyu severim. Sıcak suyu saçıma dayamamla yumurta aklarının pişmesi bir kaç saniye sürdü. Benim kafa cılbır tadındaydı:)) Ay onu temizliycem diye anam ağlamıştı...


İkincisi ise bir arkadaşım limonu gözüne damlatınca parlak olur dedi ve bende işim gücüm yokmuş gibi damlattım. Ay canım nasıl yandı, nasıl yandı anlatamam. Sakın yapmayın.


Sonra bir de kirpikleri kesince daha uzun oluyormuş diye duymuştum ve onu da hemen tatbik etmek istedim. Sonuç küt kısa kirpiklere sahip oldum. Neyseki sonra düzeldiler. Aman bunların hepsi söylenti ben ettim siz etmeyin. Denemeyim sakın. Tabi bu dediklerimin yaklaşık 10 sene önce olmuştu ve o zaman 20 yaşında falandım. Aklım beş karış havada olunca böyle şeyler yaşamışım.
Tüm karizmada dağıldı ama neyse:)) Bundan sonra idrak yolları tıkanıklığı-2'de farklı bir konu ile birlikte olmayı düşünüyorum:))
Bugünde bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunuyoruz. En güzel günler, en güzel geceler sizlerin olsun efemdim.... Esen kalın.

12 yorum:

Unknown dedi ki...

ÇOĞUNU HEPİMİZ DENEMİŞİZDİR.AMA KEŞKE O YAŞLARDA OLSAMDA KÜT KİRPİK ÇILBIR KAFA DOLAŞSAM AH AH.

biyasimadahagirdim dedi ki...

:))))) ilahi embir:) ilkine çok güldüm:)

ev sohbeti dedi ki...

Çok hoştu, gerçekten çok güldüm. Evdekiler pc başında kendi kendime güldüğümü görünce iyimisin diye sordular. Devamını bekliyoruz :))))

Ayrıca o dediğin saç maskesini benim bir arkadaşım yapmıştı, beline kadar gelen saçlarını erkek saçı gibi kestirmek zorunda kalmıştı. Onun zeytinyağda problemi vardı, saçlarını yakmıştı. Kuaföre, kafasında saç fırçası ile gelmişti. Kuaför fırçayı ancak saçı keserek kurtarabilmişti. Biz gülmekten yerlere yattıkça o sinirden deliye dönmüştü. Evet gülmemek gerekirdi belki ama kendimize hakim olamadık.

Sevgiyle kal...

embir dedi ki...

ninecim siz zaten gençsiniz, nickiniz nine ama ruhunuz genç.

Biyaşımadahagirdimcim ah sorma bende anlatır anlatır gülerim salaklığıma:))

Aysececim demek ki allah korumuş ben cılbır kafa ile yırtmışım, hoş kuaför saçlarımı da yakmıştı vakti zamanında ama onda benim bir salaklığım olmamıştı:))

TATESAL dedi ki...

Hepimizin böyle idrak tıkanıkları olabiliyor...Okur okumaz hemen kendi tıkanıklığım geldi aklıma....
Bende ortaokuldaydım (Orta 1),şampuandan sonra saç kremi kullanıldığını duymuştum,demekki annemde kullanmıyordu ki evde yoktu...Ben şaşkoloz aldım nivea yağlı kremi saçımı yıkadıktn sonra bir güzl sürdüm....Sonucu düşünün artık...Bir şişe şampuan bitirdim temizleyeceğim diye...Sonra anneme söyledim nasıl güldü bana,akıllı kızım benim o krem başka krem dedi...Hiç unutmam....Hem eziyetime hemde aptallığıma üzüldüm....
Sevgiler canım...

GeCe dedi ki...

hay allah yumurtaya çok güldüm ama varya kirpik kırpılınca daha gür oluyormuş gecenlerde okudum yapsam mı diye düşünmedim değil

Beyaz Kkelebek dedi ki...

ay çok güldüm tabiya güzellik için herşey yapılır :)
bizde buna benzer şeyler yaptık 20 li yaşlarda ah ah üzerinden 7 sene geçmiş ay ne çabuk geçmiş

embir dedi ki...

neyse ki yalnız değilmişim:))
Pazar günleri vaktim olduğunca bu tarz yazılar yayınlamaya karar verdim. Bende bunlar hiç bitmiyor zaten:))

YETENEK-SİZİN dedi ki...

ilahi embir işyerinde gülmekten duramadım,hala gülüyorum:))"Sıcak suyu saçıma dayamamla yumurta aklarının pişmesi bir kaç saniye sürdü" cümlesini okumamla püskürmem bir oldu.
Allah senide güldürsün:))

Unknown dedi ki...

Bide benden olsun;
çok uzun bir süre belediye otobüsüne binmemiştim.bir gün gerekti ve ben ineceğim durağa yaklaştığında gözüm tavandaki gri düğmede..diyorum ya çok yüksek hadi ben yetişirimde millet nasıl basıyor buna? derken
kalktım ve düğmeye basmak için çabalarken bir kaç kişi bayan,kapı üzerinde duracak düğmesi diye beni uyardılar.Allah....'tan tenhaydı otobus.tabi ben iner inmez koptum.
(ben en son belediye otobüsüne bindiğimde duracak düğmeleri tavanda ve kırmızıydı)

Paşa dedi ki...

allah iyiliğinei verisn yumurtyala kafanda cılbır yaptın he:))
bende zeytinyağıyla yaptım yıka babam yıka çıkmak bilmedi bir sinir oldum birdaha yapmama dedim:)

embir dedi ki...

allahım şükürler olsun tek değilmişim:)) ya bende neler var daha, bu pazara en bombasını paylaşıcam:))

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...