09 Aralık 2009

Mutfak Seti

Image Hosted by ImageShack.us
By embir


Bu şirin mutfak setlerini ben yapmadım ama uygun fiyata bulunca almak istedim. Kumaşlarının deseni çok hoşuma gitti. Dahası üçlü set olması. Önlüğün yanında fırın eldiveni ve tutacağı da var. Önlüğün ortasında ise kocaman bir cebi bulunuyor. (eve gelir gelmez fotolarını çekmek istedim, bazıları kırışık çıkmış, ben önce foto çektim sonra ütü yaptım, işlem ters oldu kusuruma bakmayın, sadece gün ışığından faydalanmak istemiştim)

Bunlardan önce bir kaç tane aldım ve hediye kutuma koydum. Hediye kutusu da ne ola ki diyenleriniz olur ise hemen açıklayayım. Bir yere giderken ya da acil durumlarda elimin altında olsun diye yaptıklarımdan ya da aldıklarımdan bir kutu hazırladım. Bir yere giderken hoppp hemen oradan uygun bir hediye alıp paket yapıyorum. Sonra pasajıma ekleyeyim belki almak isteyen olur dedim. Dün akşam ekledim ve siyah beyaz olan hemen satıldı. Sabah paketimi kargoya verdim bile.

Diğerleri elimde mevcut (kırmızı olandan bir tane de kendime aldım) almak isterseniz pasajıma bakabilirsiniz. Beğendiğiniz ama satılmış bir desen varsa mesaj atabilirsiniz, eğer hala mevcutsa pasaja eklerim.

Image Hosted by ImageShack.us
by embir

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Embircim nerelerdesin özlettin kendini canım k.i.b

Nedret dedi ki...

Senin yazıların benim blogda yukarıya taşınmıyor nedense.Kaç tane yazı yazmışsın daha yeni çıktı yukarıya.Kolye hoş.Yakışmış güzel boynuna.

GeCe dedi ki...

hediye kutusu ne hoş bir fikir bende yapacağım hatta bende böyle görüp de 3 paket synı böyleet almıştım aynı böyle

Sevtap dedi ki...

Hepsi ayrı güzel canım güle güle kullan.Resimleri ilk görünce ana mor yok dedimki yazısı okuyunca herşey açıklığa kavuştuki sen dikmemişsin :D embir dikseydi en az 1 tane morlu olurdu dedim.

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Güzel!!!

Stil Direktoru dedi ki...

Ikea kumaşı olan süper olmuş canım

embir dedi ki...

teşekkürler arkadaşlar, hepinizi öpüyorum

Cocukla Cocuk dedi ki...

kumaşları da önlükler de çok guzeller bayıldım

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...