08 Aralık 2009

Kahverengi Kolyem

Image Hosted by ImageShack.us

by embir

Bayramda bu yana yazı ekleyemedim. İşlerim çok yoğumdu ve birde şehir dışına gitmem gerekti. Bu sabah döndüm. Azıcık kendime gelince de hemen yazı hazırlığına geçtim. Şimdi sadede geliyorum :)

Uzun zaman önce yapmıştım bu kolyemi. Geçenlerde takılarımı bir düzenleyeyim dediğimde altlarda kalan ve hiç kullanmadığım canım kolyemi bulunca aldım hemen taktım. Takmışken de fotolayım dedim:))

Yapılışına gelince; mum ipe cam boncuk ve metalleri diziyoruz. Sarkıtlarını yapmak için ise çivi tele (adı bu muydu? uzun zamandır takı yapmadım isimlerini de unutmuşum) kristal boncuklarımı geçirdim, uçlarına da metal ortası boncuklu şeylerimi (neyleri mi?) taktım ve bunları da mum ipli kısmın aralarına ekledim. Ucuna da kapama takıp klipsi geçirdim bitti gitti :))

7 yorum:

tasarım mekani dedi ki...

gecmis bayramin mubarek ola.. evine tekrardan hosgeldin :)) Taki calisman guzel olmus... sevgiler medinem

Unknown dedi ki...

ÇOK KİBAR,BONCUKLARLA SAÇINIZ AYNI RENK NASIL GÜZEL DURMUŞLAR.

Nilgün Komar dedi ki...

çivi tel demene sanırım gerek yok benim bildiğim kadarı ile çivi desen yeterli :) bende ço kaz ilgilendim takılarla çok şey bilmem ama alırken çivi derdi hep satıcı :)
güle güle kullan.. benim de böle ele gelmeyen takılarım var bence öle kutularda altta kaldığı için.. güzel bir askılık olsa evden çıkarken hangisi bu kıyafetime uyar acaba diyip baksak ve takıp çıksak olur ama bende de hepsi bir kutuda inan kutu karışmasın diye uzun zamandır bişi takmıyorum :))

Adsız dedi ki...

Çok şık olmus canım

embir dedi ki...

çelebicim güldürdün beni, yorum yazan elleriniz dert görmesin arkadaşlar.

nuran dedi ki...

kolye ne kadar güzel olmuş, sizede çok yakışmış

Adsız dedi ki...

hi there embir.blogspot.com owner discovered your website via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer most cost effective backlink service Take care. Jason

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...