23 Aralık 2009

Çakmağımı Kokoş Yaptım

Image Hosted by ImageShack.us

by embir

Görenler gülüyor, ay bu ne diyor, ocak çakmağı diyorum. Neyse kullanan ben olunca yadırgayan olmuyor:)) yine yapmışsın yapacağını diyorlar. Yazın Eskişehir'den almıştım. Renk pembe olunca daldım hemen. Benden görünce bir iş arkadaşımda aldı. Herkes ne laf etti, yazık kızcağız bir daha kullanamadı. Kocaman çantada bulması kolay oluyor işte. Dahası geçenlerde akşam elektrikler kesildi. İşten eve geldik evde de kesik. Apartmanda eve çıkana kadar onun sayesinde aydınlandık.

Hafta sonu markasını kapatayım dedim. Aldım pullarımı bir yüzünü kapladım. Kujum ne biçim yapmışsın düzgün olmamış dedi. Ben daha güzel yaparım deyince tamam dedim, kalan kısmını sen yapda marifetini görelim. Bu sefer yan çizdi. Zamanım olsa senden alasını yaparım ama vaktim yok dedi. Kesinlikle her tarafını kaplamam gerekiyor. Yakın zamanda yaparım.

Bu arada bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Yılbaşında ofise çekiliş yapıcaz. Ben ortaya bir fikir attım. Çekilişi önce yapmayalım dedim. Herkes bir hediye getirecek, hediyelere sayı verilecek ve yılbaşında çekiliş yapılacak. Kim hangi sayıyı çekerse o hediyeyi alacak. Bu durumda alacağım hediyenin iki cinse de hitap etmesi gerekiyor. Kupa almayalım herkesde çok var denildi. Acaba ne alsam? Aklınıza gelen alternatif bir hediye varsa lütfen yazın. Çok az zaman kaldı. Hala hediyeye karar veremedim:(

10 yorum:

ev sohbeti dedi ki...

Selam, alınacak hediye madem iki tarafada hitap edecek değişik bir flash disk ya da bardak altlığı olabilir gibi geliyor. Nacizane düşüncem böyle. Sevgiler....

çınar dedi ki...

masa üstüne konulan notluk, resimlik, çerçeve olabilir

Unknown dedi ki...

pes doğrusu ninem ama çok güzel de olmuş.çakmağı versen hediye olarak alan bayılır kokoş çakmağına.

Malla dedi ki...

ilahi Embir:) güzel olmuş ama kullanırken kullanışsız olmaz mı yine de şıkı şıkır olmuş valla eline sağlık:)

Marifetli Muallim dedi ki...

ayy öok kokoş olmuş bayıldım:)))pembe pembe:)

Unknown dedi ki...

En güzeli sizin yaptığınız güzelliklerden hediye etmek.Sevgiyle kalın.. Ayrıca kokoş çakmaya bayıldım...

Ayca Karaoglan dedi ki...

ben sana ne diyim :)))) akşam akşam güldürdün beni yine :D hediye zor yahu :S hem bayan hem erkeğin kullanabileceği renkte bir atkı ya da bere nasıl? bilemedim :)

embir dedi ki...

hediye önerileriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Belki eğlenceli bir çerçeve alırım. Bakalım hala kararsızım ama neyse... Hafta sonu hediye işini halletmek istiyorum.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

çakmak güzel olmuş,
hediye önerisi olarak gün boyunca oturduğumuz sandalyelere küçük bir yastık yada ortapedik, sırtımızı dinledirmek için süper olurdu. Şahsen bana hediye edilse bayılırım:))
Hatta keçelerden sende kolayca dikersin, içinede elyaf ohhhh

ayrıca, masa saati, duvarda olabilir. hatta abartıp içine şirketinizin amblemini bile çizebilirsiniz.

eğlenceli bir takvim yada masaüstüne yaprak takvim koymak için aparat(adı her neyse)

neyse şekerim bu kadar yeter.

Dominika dedi ki...

çok güzel olmuş..tamamını kaplarsan daha şık olur :)
bende yapayım :)

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...