21 Ekim 2008

Uluslararası Arkadaşlık Ödülü

Sevgili lilibebek beni ve sekiz blogcu arkadaşımı "Uluslararası Arkadaşlık Ödülü"ne layık gördü. Öncelikle kendisine çooook teşekkür ediyorum. Peki nedir uluslararası arkadaşlık ödülü? "Friendship Around The World Award""Dünya çapında arkadaşlık ödülü" olarak tanımlanıyor ve size bu ödülü veren arakadaşınız dışındaki bloglara da siz bu ödülü gönderiyorsunuz. Bunun da iki şekli varmış. Birincisi ödülü size gönderen arkadaşınız sizinle birlikte bu ödülü kaç kişiye gönderiyse siz ondan bir fazla kişiye bu ödülü gönderiyorsunuz. İkinci yöntemde ise istediğiniz kadar kişiye bu ödülü gönderiyorsunuz. Onlarda sizin dışınızdaki blogculara bu ödülü gönderiyorlar.
Bende bu ödülü layık gördüğüm arkadaşlarımın adreslerini aşağıya yazıyor ve sizlere kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum.

http://nalanevi.blogspot.com/
http://ironikas.blogspot.com/
http://boncukhanim.blogspot.com/
http://bitkicadisi.blogspot.com/
http://sibel-la.blogspot.com/
http://aycanindukkani.blogspot.com/
http://nergisce.blogspot.com/
http://3prenses.blogspot.com/
http://aylinhobi.blogcu.com/
http://eylulbahcesi.blogcu.com/

8 yorum:

Ayca Karaoglan dedi ki...

Canım benim, çok utandım kendimden
sen blogspota gelmişsin, yeni bloglar açmışsııın ama ben farkında değilim... inan işe başladığımdan beri ki şunun şurasında 2 ay oldu, 7 yıllık iş hayatımda sömürülmediğim kadar sömürüldüm, kendimi geçtim kimseye, hiçbir hobime vakit ayıramıyorum :( ay burada da ağlandım ya kendime inanamıyorum :)
ben seni görmeyi çok istiyorum. yarın maltepede Hacettepe Eğitim Vakfına gideceğim, yakın bir yerlerdeysen bana ayca.gungor@gmailden yazar mısın:)
Çok öpüyorum, ödül için de çok çook çook teşekkür ediyorum :)

embir dedi ki...

Canım benim hayatımızı idame ettirmek için çalışmamız gerekse de ömrümüzden verdiğimiz tavize de bir limit getirmemiz gerekiyor. Kendine vakit ayırmaya gayret et canım. Fiziksel olduğu kadar ruh sağlığımızı da korumalıyız.

Yarın müdürümün kayınpederinin cenazesi var. Sonrasında da vermem gereken bir eğitimim. Seni görmeyi çok isterim. Yazacaklarımın devamını mailine göndereceğim.

Kocaman öptüm canım.

ironik dedi ki...

bu içten ödül için çok teşekkür ederim embircim :)

Sibella dedi ki...

Ödül için çoook tekşekkürler arkadaşım :) Öğrendiğim kadarıyla seni ödüle layık görenleri kendi ödül listene almıyormuşsun ama ben bir hile yaptım ve senin iki blogun olması sayesinde diğer blogunu listeme aldım, öpüyorum..

nalan dedi ki...

embirciğim ödül için teşekkür ediyorum bir kez bu ödüle yanıt yazdıpım için herhalde tekrarlamam olmaz .
ayça ile buluşursan benim için de birbirinizi öpün olur mu?mucuuuk

embir dedi ki...

İronik, Sibel ve Nalan ablacım üçünüzü de öpüyorum. Sibelcim ödülüm içinde ayrıca teşekkürler canım. Nalan ablacım siz gelinde beraber buluşalım, daha dedi kodu yapıcaz di mi ama :))

suzy dedi ki...

Tebrik ediyorum tekrar embiriciğimi. Bloğumu nasıl gördün o kadar çok merak ediyorum ki. Çok üzülüyordum bişey yapamadığım için. Başardığına çok sevindim. Ödülünü tepe tepe kullan diycem ama sen devretmişsin bile. Sevgiyle kal. İyi bloglamalar.

embir dedi ki...

Canım dün bir ara sorunsuzca açıldı bende çok sevindim ama bugün yine hata verdi :(( Dün fırsattan istifade hemen dolaştım bebişinin yanaklarını öpmek (aslında asırmak) istedim. .ilekli şapkası da pek bir güzel olmuş. Yerim ben onu

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...