31 Ekim 2010

Bu Kazaktan Neler Yapılabilir? 1


İşte dünkü postum da bu kazaktan neler yapabilirim diye sizden yardım istemiştim ya. Benim aklıma ilk gelen bu olmuştu. Bunun içinde kazağın bir kolunu feda ettim. Elimde bir kravat kutusu, bir kazak ve bir bluz vardı. Tabi bir de olmazsa olmaz silikon tabancası:)) Bakalım bu malzemeleri kullanarak ne yapmışım?


Benzer bir çalışmayı daha önce burada görmüş ve kujular'da sizlerle paylaşmıştım. İşte aklıma o çalışma geldi. Bende kazağımın bir kolunu bunun için feda ettim. Kutum kahve rengi olduğu için renk uygun olsun diye bu kazağımı kullandım. Yoksa başka renk kazaklarda vardı ama neyse işte...

Kolu yelpaze gibi katlayıp silikon tabancası marifetiyle kutunun içine yapıştırdım. Kenarları çok düzgün olmayınca, görüntüyü düzeltmek için tahta boncukları bir ipe geçirip onları da silikon ile iki tarafa yapıştırdım. Diğer taraftan dantel bir bluz vardı. Onun bir kolunu da kutunun kapağını kaplamak için kullandım. Kutunun üzerine de keçeden bir çiçek kestim, oldu işte. Bakalım sizlerde beğenecek misiniz? 

Sırada diğer çalışmalar var ama bunun için çalışmam gerekiyor:)) Ne yapsam ne yapsammmm, kazaktan üretmeye devam. Beni izleyin anacım.


11 yorum:

Banuca dedi ki...

Böyle projeler oldukça gardroptaki giysiler bir bir eksilecek gibi görünüyor :)) Embirim, kutular çok şık olmuş, hele takı kutusunun içi çok hoş, artanlardan ne yapacaksın, bekliyorum....

embir dedi ki...

teşekkürler şekerim, valla bende heyecanla bekliyorum, netleşmeyen fikirlerim var. Bakalım göreceğiz.

Beyaz Kkelebek dedi ki...

Pekte güzel olmuş.Ellerin dert görmesin.Sevgiler SLN

embir dedi ki...

Canımmm teşekkür ederim.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

aa süper, çünkü bende sünger ve kumaş edinmiştim kendime aynen böyle bir yüzük toparlayıcı yapmak istiyordum. Şimdi feda edecek bi kazak bulmak lazım:))
ellerine sağlık

embir dedi ki...

Canım merci, bakalım işte uydur kaydır deniyorum bir şeyler... Senin çalışmanı da bekliyorum.

nokuruncocuklari dedi ki...

embir bayıldım valla (yüzüklerede)çok güzel olmuş, ellerine sağlık, bende yüzük takıntılılardan biriyim hemen denemeliyim:))

embir dedi ki...

Nokuruncum teşekkürler, bende senin yüzük kutunu görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

GÖNÜL dedi ki...

tebrikler süper bir dönüşüm olmuş ellerine fikrine sağlık:)

embir dedi ki...

teşekkür ederim gönülcüm.

http://belguzaranne.blogspot.com dedi ki...

merhaba elıne sağlık

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...