27 Ocak 2010

Yılan Hikayesine Dönen Çalışmam


by embir

Efendim bu boyunluk aslında atkı olacaktı hem de geçen sene sevgililer gününde kujuma hediye edilecekti ammavelakin olamadı. Bendeniz bir türlü örüp de bitiremedim:(

Dün akşam tekrar elime aldım ama yok yahu bundan atkı olmaz dedim ve kısa yoldan çözümü buldum. İnternetten de baktım erkekler içinde kullanılıyor mu diye örneklerde mevcut olunca o heyecanla örgümü tamamladım. Bu akşamda nihai haline getirdim.

Nasıl mı yaptım? Hemen anlatayım. Kurşuni ip ile pirinç örgü yaptım. Bunalıp bitirdiğim aşamada ise (yaklaşık bir yumak ip kullandım) örgünün daha da sıcak tutması adına siyah polar ile birleştirerek diktim. Sonra da iki ucunu birleştirdim. Boyunluk çift yönlü kullanılabilir oldu.

Kendimce de kullanım şekillerini fotoladım. Sol alttaki ise kalpak oldu. Onu eğlence olsun diye ekledim. İşte yılan hikayesine dönen bir türlü bitiremediğim atkının mutlu sonu böyle oldu.

Soğuk kış mevsiminde sıcak sıcak kullan kujumcum...

13 yorum:

Nedret dedi ki...

Boyunluk güzel.Sen daha güzelsin.Sözde buğulandırmışsın ama güzel yüzün yine de belli olmuş.Ay gibi parlıyorsun maşallah.Nazarlardan uzak ol.Sevgiler.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Evet Nedret Ablam doğru söylemiş. Çok güzel görünüyorsun. Bu boyunluğun benzerini Tarkan'da görmüştüm. Eşin kullanır mı peki bu tarz birşeyi? Benimki hayatta kullanmaz da:)

nalan dedi ki...

neduka aynen katıldım:)

Adsız dedi ki...

Embircim mimledim seni http://zeynepduran.blogspot.com/2010/01/mimlenmisim.html

Ayca Karaoglan dedi ki...

hihihiii minik burnunu ısırırım senin şeker :))) güle güle kullansın kujun :)

embir dedi ki...

ay ay şımardım şimdi, çok teşekkür ediyorum.
Kujum iki gündür boyunluğunu kullanıyor. Arkadaşlar da bize de yap diye sıraya girdi ama yok diyorum ben bunu 1 yılda bitirdim başka yapamam :))

Nedret dedi ki...

Güzel yüzün şu anda dantelorgum de baş rollerde:)))

Adsız dedi ki...

Nice post and this post helped me alot in my college assignement. Say thank you you as your information.

Semra Merdan dedi ki...

Embir niye mozaikledin yahu güzel yüzünü?Ciks ciks :-)(kendimce kafa sallıyorum,klavyede ifadeyi bulamadım :-))

Nedret dedi ki...

Embir'ciğim, ne oldu? Yine sustun. Hayırdır?

embir dedi ki...

Merhabalar, Nedret ablacım yurt dışından misafirim geldi onunla ilgilendim sonra da kuzenimle Eskişehir'e gittik. 2 hafta boyunca da eğitimim olacak. Anlayacağın Mart başına kadar pek gözükemeyeceğim:))

fashion house by zeto dedi ki...

Çok güzel olmuş heralde kısa bi sürede örülür.Güle güle giy:)

Tita Carré dedi ki...

Merhaba, ben de, genel olarak ilgili el sanatları, çeşitli yemek tarifleri, beijokas ile benim blog ziyaret blogunuzun bütün olarak her zaman çok güzel aşk
http://agulhaetricot.com
http://agulhaetricot.blogspot.com
http://titacarre.elo7.com.br

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...