04 Mart 2009

Şapkalı Magnetlerim ve Magnetleri Nasıl Temin Ediyoruz

Bunlarda kitap ayracı yaparken aklıma gelen bir çalışma. Tek kat olarak çalıştığım keçeleri şapka şeklinde kestim ve arkalarına plastik mıknatıs yapıştırarak magnetimi tamamladım.

Peki magnetlerimi nereden temin ediyorum. Önceleri pizzacı, tüpçü gibi işyerlerinin reklam için verdiği magnetleri kullanıyordum ama başkasına bağımlı olarak iş yapmak hoşuma gitmediği için tabaka halinde satılan mıknatıslardan almak istedim.

Ankara'da yaşayan arkadaşlar için tabaka halinde plastik mıknatıs bulabilecekleri adres; Ulus Posta Caddesinde yukarı doğru çıkarken sağ tarafta bir iş hanı vardı (ismini hatırlayamıyorum) bu iş merkezinin alt katında merdivenlerden inince sağ köşede minik bir hırdavatçı. Metresi 23 lira ama biraz indirim yapıyorlar. Aslında Ulus heykel civarında kırtasiyelerde olduğunu duymuştum ama gidip aradım ben oradaki kırtasiyelerde bulamadım. Belki çevrenizdeki hırdavatçılarda da bulabilirsiniz.

7 yorum:

Nur dedi ki...

ben buzdolabı tamircisinden almıştım eski buzdolaplarının kapağındaki lastik kısımdan çıkarıyorlar. Benim aldığım yerden ücretsiz vermişlerdi ama ücret alsalarda çok az bir miktar alacaklarını düşünüyorum..

Ayca Karaoglan dedi ki...

Yardımsever arkadaşım beniimm, saolasın. Gerçi ben daha önce sormuş ve cevabımı almıştım :) Öpüyorum kocaman...

Adsız dedi ki...

Bunlar harikalar kitap ayracı da yapmıştın bu şapkalardan.Çok hoşlar yahu.
Ellerine sağlık
sevgiler...

sihirlirloklava dedi ki...

canım teşkkürler güzel dileklerine..biriki saattir ateşsiz uyuyor.o yüzden mutluyum.bu arada dedğin çarşı anafartalar olabilir mi..ben de anneme aldırayım..

embir dedi ki...

Tekrar geçmiş olsun canım, yok anafartalar değildi atıyorum demirciler iş merkezi gibi birşeydi adı. Bende bilinçsizce dolaşırken birisine nerede bulabilirim diye sordum ahanda burada satıyorlardı hala var mı bilmiyorum bir bakın dedi. Öyle buldum :))

Paşa dedi ki...

ne güzel görünüyıor ellerine sağlık..

embir dedi ki...

teşekkürler paşacım

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...