19 Şubat 2009

İşte bu da hırkam

Grili pembeli boyunluğum ve bileziklerimin hikayesi bu hırka ile başladı. Aslında kayınvalidem kendisi için örmüştü sadece yakasının örgüsü kalmıştı bunu görünce bayıldım o da kızı çok sevdi diye bana hediye etti. İpi de akıllı iplerden ama kadife gibi yumuşacık. Bana biraz büyük geldi ama olsun zevkle giyeceğim bir hırkam oldu. Teşekkürler Meral annecim.

19 yorum:

Yelda dedi ki...

çok şıksın şekerim
Gülegüle iyi günlerde kullan
Sevgiler

Yelda dedi ki...

çok şıksın şekerim
Gülegüle iyi günlerde kullan
Sevgiler

beyaz mendil dedi ki...

Çok şanslısın Embir'ciğim,güle güle giyin.Sevgilerimle

3prenses dedi ki...

çok şanslısın embircim kayınvaliden kuzeninden hediyeler.güle güle kullan.

Adsız dedi ki...

gule gule kullan embir

ben birsey sormak istiyorum 10marifete yorum yazmak icin uye olmak istedim hotmail accounti kabul etmiyor neden yorum yazamiyoruz cok sacma neyse benim yerime sorabilirseniz cok sevinirim bir keresinde birisi cok guzel bir deve aksesuar yollamisti kumastandi sanirim boncuklarla falan islenmis sabahtan beri deve yazdim baska seyler yazdim cikmiyor siz bir sorarmisiniz yollayan kisi yeniden ismini yazsa lutfen yardim edin catlicam daha once favorite eklemistim ama pc coktu simdi aklima geldi bulamiyorum simdiden tesekkur ederim

embir dedi ki...

evgili adsız arkadaşım adını yada e-mail adresini yazmadığın için sana buradan cevap vereceğim :)

10marifete üye olmayanlar yorum yazamıyor ama üyelik işlemi çok kolay hotmailden de üye olunabilir bunda sorun olduğunu sanmıyorum. Deve aksesuarı ne demek? Yani ne yapmışlar ki ben görmedim ve anlamadım da dediğinizi. Nalan abla kumaştan dikilmiş bir deve göndermiş başka birşey yok. Hani detaylar hakkında bilgi verirseniz ona göre arama yapardım. Cevap bekliyorum.

Cocukla Cocuk dedi ki...

eminecim, renklerine bayıldım öncelikle yumuşacık hali fotograftan belli iyi günlerde giy

leyya dedi ki...

hiii harika ötesi olmuş.julia robertsin dying young filminde giydigi bi hırka vardı.tee o tarih itibariyle bayılmışlıgım vardır..hala örcem))ona benzemiş.güle güle kullan.pembişler ve bilezikler de harika.şu geridönüşüm olayına son noktayı sen ve yelda koyuyorsunuz.ikinizede hayranım.

kızın şeysini ayy neydi kafa kolu işte bazen beyaz keçeden bazen siyah kaşmir kumaştan yapıyorum.dene mutlak benimde bayıldıgım bi model oldu.şimdi matruşka var sırada))
hı bide 10 marifette yazı yayınlayamıyorum.biyerinde bi hata ediyorum herhalde link verme olayını çözemedim.mesela şu seninde sevdigin katkat kızları göndermiştim geri geldi))
sevgi ve selamlar..
hııı evet o sordugun çanta da lulunundu.kız aylar evvel kumaşını getirmişti anca ortaya çıkabildi..

Huzur Moda dedi ki...

renkleri o kadar hoş olmuşki. ii günlerde giymen dileğiyle . meral annenin ellerini bir daha öpüyorum :))

öz dedi ki...

nefis, sıcacık, pofur pofur bişey olmuş, annenin ellerine sağlık, mutlu günlerde giy inşallah... Bu arada onmarifete ben de üye olamadım, neden bilmiyorum ama hotmail account kabul etmiyor.Sevgiler...

Adsız dedi ki...

rengarenk bir deve dikmisler obur mavi kumasli deve degil rengarenk ve suslu puslu oyuncak yada akseauar olarak kullanilabilir birsey yada ben yanlis hatirliyorum bilmiyorum ki neyse bosverin cok onceden verilmisti zaten napalim saglik olsun

cicibici bişeyler dedi ki...

Güle güle kullan,Meral teyzenin ellerine sağlık çok güzel olmuş,yakasının açık renk oluşu hoş bir hava katmış.

Unknown dedi ki...

benimde bi mral nem var mabana bişey örmüyooo.
ağlıycam şimdi:((
azıcık doğruldum soluğu buralarda aldım hemen:))boyunlukta hırkada çok şık olmuş.güle güle kullan canım.
hı gitmeden ;sen bebişi haber ver ben yelekten yollarım sana...sevgilerr..

Adsız dedi ki...

güle güle kullanın.bu arada çok şanslısınız sevgiliembir.

Adsız dedi ki...

Kayınvalidenin ellrine sağlık canım.Tam da sevdiğim renkler.
Çok değişik olmuş.
Güle güle kullan.
Sevgilerimi yolluyorum.

Annekaz dedi ki...

kayınvalide elinden çıkmış örgü daha sıcak tutarmış :P :)

embir dedi ki...

güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Gönülden ele canım tamam bebiş bir olsun ben sana haber veririm :)) Çok naziksin beni mutlu ettin. Sağolasın canım.

Ayca Karaoglan dedi ki...

Hayatım günaydın, ben diyorum ki; sana "pembe butik" adında bir butik açalım :) Ne dersin? Ya yine bayıldım,Meral annenin ellerine sağlık. Bu gri ve pembe uyumuna bayılıyorum. Sana da çok yakışmış. Güle güle kullan canım, öpüyorum çok.

Mavi Bahçe dedi ki...

Çok yakışmış canım iyi günlerde kullan

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...