13 Nisan 2009

1 Vazo ve Çiçek Koymak Dışında 6 Kullanım Şekli

Image Hosted by ImageShack.us

By embir

Merhaba arkadaşlar, beni bu havalar mahvetti :)) diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Geçen haftaya göre çok daha iyiyim ama hala halsizlik var. Sanırım kullandığım ilacın uyku vermesi de bunu tetikliyor. Beni düşünen, merak eden ve iyi dileklerini gönderen arkadaşlarımın olduğunu bilmek çok güzel. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve kocaman öpücüklerimi gönderiyorum.

Hasta yatağımda yatarken yine kaşındım geçen haftadan beri aklımda olan bir fikri hafta sonu kendimi biraz daha iyi hissedince fotoğrafladım ve sizlerle paylaşmak için buradayım.

İkea'dan aldığım bu vazolar (bizde 4 tane var) hem çok uygun fiyatlı hemde şekli hoşuma gidiyor. Vazolardan bir tanesini taze çiçeklerimi koymak için kullanıyorum diğerleriyle ilgili olarakda kullandığım şekilleri ve aklıma gelen önerileri sizlerle paylaşacağım.

Vazolardan bir tanesinin içine kurumuş çiçeklerimi koyuyorum. Kokulu olduğu için ortama güzel koku veriyorlar(dı). Kokusu bitince parfüm sıkarak bu süreyi uzatmamız mümkün.

İkinci kullanım şeklimi ise burada daha önce paylaşmıştım vazomu kullanmadığım bir pantalonumla kapladım. Vazonun çehresi değişti :))

Üçüncü yöntem ise vazolarımdan birisinin içine bazı takılarımı koyuyorum. Sonra vazoyu yatağımın üzerine döküp istediğim takımı alıyorum :))

Dördüncü yöntem ise ki bunu fotoğraf çekmek için boş olan vazomla yaptım içine bir mum koyabilirsiniz. Tabi mumdan önce vazonun dibine kahve taneleri ya da deniz kumu hatta boncuk falan koyarsanız daha da güzel olur. (o fotoda minikde olsa gözüken gelin ben oluyorum) Ben paylaşmak için bu kadarını yapabildim :)) (mum da ikea ve mor renk canım kuzenim almıştı)

Beşinci yöntem ise yine takılarımı koymak için kullandığım vazonun dışına da taçlarımı koyuyorum gözümün önünde olunca hangisini takacağımı bulabiliyorum. Bu arada pembe tacım var ama mor olmamasını şimdi fark ettim. En kısa süre mor renk taç alınacak emin olun :))

Aklıma gelen bir diğer yöntem ise ki kendisi altıncı yöntem olur içine sevdiklerinizin fotoğraflarını koyabilirsiniz (bunu da fotoğraflamak için yaptım hasta olunca elinize ilk gelen şeylerle yapıyorsunuz, siyah beyaz fotodaki tombiş kız benim yanımdaki abicim olur)

Benim ilk etapta aklıma gelenler bunlar oldu. Kimbilir ne yaratıcı fikirleriniz vardır. Paylaşmak isteyenlerin yorum yazmasını riaca ediyorum. Ne demişler bilgi paylaştıkça büyür.

Şimdilik benden bu kadar. Hasta olup yazamayınca sanırım çenem düştü :))

Sevgiler

10 yorum:

LEMAN dedi ki...

canım epey ucuz galiba:) vallahi güzel fikirler en güzelde kuru çiçekler yakışmış

harosa dedi ki...

günaydın canım nasılsın okula gitmeden bir uğrayayım dedim

3prenses dedi ki...

ay ne hoş fikirler.sağol canım.mumlusunu sevdim en çok

Ayca Karaoglan dedi ki...

benim 1 fikrim var :)) tabii ki fotograflı olanla ilgili :) fotoları bilgisarda kolaj yapıp, vazonun iç kısmını tamamen kaplayacak büyüklükte print alıyosuun, sonra su bazlı tutkalla vazonun içini kaplıyorsun. :) öptüm seni, iyi bak kendine.

ebrulikedi dedi ki...

bende de var bu vazodan.ben de içine ufak nazar boncukları ile küçük beyaz kokulu taşlar koydum.mumluk da iyi fikir.

gunduz68 dedi ki...

bir de bir yerde bu vazoyu mutfakta servis kaşıklarını koymak için kullandıklarında görmüştüm.bunu da sayarsak yedi eder ;)

GeCe dedi ki...

geçmiş olsun evim dergisinde benzer şekillerde kullanımını göstermişti gecen ay bu vozoyu bende çok seviyorum çok kullanışlı

Yelda dedi ki...

Güzel fikirler teşekkürler canım
Tekrar geçmiş olsun

berkbuket dedi ki...

embirciğim bir ödül geldi bana sevindirik oldum hatırlanmak adına. bende sana ödül verdim bir ara uğra bana.

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Geçmiş olsun. Bahar havası herkesi vuruyor galiba :( Bu vazo kullanım önerilerinden en çok taçları dışına sarma fikri çok cazip geldi. Teşekkürler.

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...