01 Mart 2009

Korsan Şapkalı Kitap Ayracım

Hep kendime kitap ayracı yapmayım dedim geçen hafta sonu kujum için de bir kitap ayracı yapmaya karar verdim. Ama şapka nasıl olsun da erkeksi birşey olsun diye düşünürken aklıma korsan şapkası geldi.

Şöyle bir şapka çizdim ama yok yeterli olmadı. Bununda süslenmesi gerekiyordu bende kurukafa yapayım dedim. Beyaz keçeden kurukafa yapıp asetat kalemi ile boyadım. O sırada misafirimiz olan kujumun kardeşi Murat tek gözüne maske yapalım dedi, bu şekilde şapkamız tamamlandı. Bu durumda şapka da Murat'a hediye olarak verildi. Daha kujuma ve abime de yapıcam ama vakit bulamadım.

18 yorum:

beyaz mendil dedi ki...

Çok güzeller Embir'ciğim,ellerin dert görmesin.Bayılıyorum senin bu ayraçlarına.Sevgiler

Nur dedi ki...

çok sevimli olmuş ellerine sağlk canm. Bende senden görüp hep kendime kitap ayracı yapayım diyorum ama kitap yurdu sağolsun her kitaba bir ayraç gönderince bende tembellik edyorum :)

Unknown dedi ki...

Harika ayraç bunlar birtürlü oturup yapamadım,kıskanıyorum

öz dedi ki...

çook şirin çok...

üşüƬüƘ ƤƦЄƝƧЄƧ dedi ki...

ay çok tatlı =) eline sağlık =)

sihirlirloklava dedi ki...

harika...harika...

sesiber dedi ki...

hahaha bunlar şapkaların erkek versiyonu olmuşlar. Onlar kızlara bunlar erkeklere hediye edilecek. Çok güzel fikir, ellerine sağlık canım.

Adsız dedi ki...

hayranım şu ayraçlarına canım ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel:))

Bal küpü dedi ki...

Çok güzel bir fikir olmuş,eline sağlık :)

Marifetane hobi dedi ki...

harika ayraçlar yapıyorsun canım ne güzel birde başka çocukları sevindiriyorsun.çok güzel fikirler üretiyorsun kırkbir kere maşAllah sana başarılarının devamını diliyorum bitanem.hayırlı bereketli bir hafta geçirmen dileğiyle sevgiler sana..

Cocukla Cocuk dedi ki...

harikasın nerden geldi aklına korsan şapkası şeklinde yapmak..manken de harika ayrıca

Unknown dedi ki...

ya çok sevimli bişey olmuş bu...
eline sağlık.

lavantin dedi ki...

sevgili embir,fikirler için teşekkürler.Uygulamalar çok hoş.Yurtdışından gelecek kardeşime ne yapayım diye düşünürken senin magnetler ve ayraçlar ilham verdi.Bitirdiğimde linkini vericem
sevgi ile kal

Moonish (moonsun) dedi ki...

Cok tatli bu yaaa, biloya bir tane daha lazim ama :))

embir dedi ki...

beğenmenize çok sevindim, dün akşam kuum içinde yaptım. Sıra abim var. Bir, iki tane de yedek yapayım istiyorum acil hediye olayı için kenarda bekleyen hediyeliklerim olsun. Biraz ayraç, biraz magnet, dursun bakalım gün olur kullanılır.

GeCe dedi ki...

buna bayıldım çok sevimli olmuş

Aslı ERATAÇ dedi ki...

Cok guzel olmus ellerinize saglik :) bayildim gercekten :)

dshandmade dedi ki...

ayraçlara bayıldım. ben de d-c fix in arasına kuruttuğum çiçekleri koyup üzerine de bi şeyler yapıp hatıra mahiyetinde ayraçlar yapmıştım onları hatırladım. bende de güzel işler var gelirseniz beklerim

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...