13 Mart 2009

Embir ve Kujusu Puzzle Yapıyor

Arkadaşlar aldığım bir karar neticesinde bundan sonra bazı çalışmalarıma başlarken sizlerle paylaşıp uzun süren işlerde gelişim aşamalarını, kısa sürede tamamlanacak çalışmalarda ise bitmiş halini sizlerle paylaşacağım. (Özelikle yabancı bloglarda görüyorum kadın bir kazak örüyor bir yıl boyunca örgünün gelişim aşamalarını paylaşıyor, korkmayın ben o kadar uzun uzun bir paylaşıma girmem ama canım çekti denemek istedim)

Bu anlamda ilk çalışmam kujumla hafta sonu aldığımız ve dün yapmak için masamızı işgal etmesini sağladığımız bir puzzle. Çocukluğumuzu saymazsak bu bizim ilk puzzle denememiz olacak. İşe puzzle renklerine göre ayırarak başladık. Kenarlara gelecek parçaları ayırdık ve dış çerçevesi tamamladık. Sonra da çok yorulduk ve bıraktık. Bakalım ne zaman tamamlanacak :)))

14 yorum:

beyaz mendil dedi ki...

Daha dün ben de puzzle almaya karar vermiştim:)) Çok zevkli oluyor ve harika görüntüler ortaya çıkıyor.Biraz sabırda gerekli.Kolay gelsin.Sevgiler

Nur dedi ki...

Geçen kardeşimle yeni bir puzzle başladık iki saat sonra sıkılınca bozmak zorunda kaldık çünkü farkında olmadan halının ortasında başlamışız yapmaya eh bir oturuşta bitirmek mümkün olmayınca annemde kötü kötü bkınca odann ortasındaki dağınıklığa bizim puzzle dolaptaki yerini aldı :) Sizinki tez zamanda biter inşallah :)

üşüƬüƘ ƤƦЄƝƧЄƧ dedi ki...

kolay gelsin =)

Malla dedi ki...

Yandın senn. Puzzle' la takılırsan elişi aşamaların bence uzayacak gibi. Yine de sen bilrsin:)

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Büyük bir yapboza benziyor. Kaç parça acaba?

embir dedi ki...

Ah teşekkürler, tez zamanda bitmesini umuyorum. Uzun zamandır yapmak istiyorduk ama istediğimiz bir çalışma bulamamıştık, kısmet bu güneymiş.
Puzzle 1000 parçalık acaba 500 lük ile mi başlasaydık?

Bal küpü dedi ki...

1ooo lik puzzle hiç yapmadık biz, zor görünüyor ama zevklidir. Çook kolay gelsin size :)

Ayca Karaoglan dedi ki...

bayılırım puzzle'a :) geçen iki hafta önce küçük bir tane yaptık serhatla... hadi bakalım kolay gelsin. zor kalkarsınız siz onun başından :)))

sihirlirloklava dedi ki...

ne diyeyim?kolay gelsin...

Cocukla Cocuk dedi ki...

Yabancı bloglar uzun uzun anlatıyorlar projelerin hakkını veriyorlar gerçekten biz bu anlamda projelerimizi harcıyoruz aslında

Pelin Aksesuar dedi ki...

Embircim kolay gelsin :)) ben 1500 lükle başlamıştım ve bir kaptırdın mı gerisi geliyor başından kalkamıyorsun. Hele de bitip tamamını görünce çok büyük bir keyif veriyor.. Bir puzzleım dha var bekleyen ama takılara başladığımdan beri hiç bulaşmıyorum bile:)

GAMZELİ ANNE dedi ki...

bende puzzle sevenlerdenim zevkli oluyor:))canım hediyeni sabırsızlıkla bekliyorum:)unutmayacağını biliyordum hele bi ulaşsın hemen göstericem blogumda düşünceli arkadaşım geç olsun güç olmasın sağlıkla kal sevgiyle kal hoşçakal:)

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Kazağın modelini bir yıl boyunca anlatıyor demişsiniz ya. Çok güldüm. Allahta sizi güldürsün. Puzzle yapmayı bende çok severim ama evde ufak bir canavarınız olunca bu tarz hobilerinizi askıya alıp başka şeylere yöneliyorsunuz. Size kolay gelsin. Tez zamanda bitsin inşallah. Sevgiler.

cigdemonur2 dedi ki...

embirciğim,puzzle için özel yapıştırıcı (tablo yapmak için)ve saklama rulosu gibi
bir şey var biliyor musun?

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...