05 Ekim 2011

VanilyaClub'a Üye OImak İsteyenler Buraya

Merhabalar,

Size VanilyaClub'le ilgili güzel haberlerim olduğunu söylemiştim. En son çıkan lüks güzellik ürünlerini ilk denemek isteyenler ve en yeni güzellik sırlarını öğrenmek isteyenler el kaldırsın. Her ay saç bakımından parfüme, cilt bakımından makyaja 4-5 ürünün deneme boyunun evinize gelmesini istiyorsanız sıra o güzel haberi vermeye geldi.

Ayda sadece 15 TL ödeyerek ve ücretsiz kargo avantajıyla bu ürünlere sahip olabilirsiniz. Yıllık üye olmak isteyenler ise 150 TL'ye 12 ay boyunca üye olabilecekler. Bu arada vanilya puan biriktirip bunları da alışverişlerinizde kullanabileceksiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey  VanilyaClub'e girmek ve üyelik işlemini başlatmak. Ayrıca arkadaşlarınızı davet ederek de 1 aylık VanilyaClub üyeliği kazanabilirsiniz.

Peki benim size bu konuda nasıl bir faydam dokunacak derseniz işte bomba haber geliyor. Şimdi size vereceğim  kodu kullanarak  VanilyaClub'e girip üye olan ilk 5 üye için ilk ay 15 TL yerine sadece 9 TL'ye üye olabilir ve evinize ücretsiz kargo ile gönderilecek 4-5 lüks güzellik ürününün deneme boyunu kullanabilirsiniz.

Kampanya Kodu: CEMBIRKKCODD


VanilyaClub'le ilgili daha detaylı bilgi isterseniz bu videoyu izlemenizi öneririm. http://www.youtube.com/watch?v=FMkbG0GDKuI



VanilyaClub'de görüşmek üzere esen kalın...




5 yorum:

YETENEK-SİZİN dedi ki...

ben üye olmaya çalıştım ama kodu kullanabileceğim bi yer bulamadım:S

embir dedi ki...

Canım, üyelik işlemlerini yapıyorsun sonra 1 aylık ya da yıllık üyelik kısmına geliyorsun kampanya kodunu orada ilgili yere yapıştırıyorsun. Ben öyle yaptım, oldu :)

Unknown dedi ki...

Teşekkürler Embir :)

Unknown dedi ki...

sağolasın ben üye oldum indirim yaptılar :) ilk paket kasımdaymış

embir dedi ki...

Mügecim rica ederim canım.
Mor menekşecim süper indirimi yakalamana çok sevindim evet benim paketimde kasım da gelecekmiş. Demek ki ilk gönderim kasımda olacak. Merakla ürünlerin neler olacağını bekliyorum.

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...