12 Şubat 2011

İndirimli Alışveriş Yapmak İsteyenlerin Sitesi

Online alışverişinden vazgeçemeyenler için! Fırsat sitelerinde online grup satın alma modeli gerçekten bu aralar çok popüler oldu! Mesela Grupfoni veya Markapon gibi fırsat siteleri bize avantajlı alışverişler sunuyor ve bu bizim tabiki işimize geliyor! Kim sevmiyorki  paradan tasarruf etmeyi!? Bilirsiniz fırsat sitelerin sayısı hergün artıyor ve  hangisine ne zaman baksam diye karar veremez oldum! Hergün çeşitli siteleri takip edip ve en uygun fırsatları yakalamak artık yorucu geliyor! Bunun daha kolay bir yolu yokmu diye düşünenler için! Elbette var:  Indirimlr.com sayfasını hiç gördünüzmü?

Indirimlr – kategorilere göre sırlanmış, tüm fırsatların bir arada olan, interaktif ve kolay kullanımlı bir platform hazırladı.

Kimin senin için en iyi teklifleri sunduğunu karar vermen için, tüm fırsat sitelerini, Alexa Rank puanlarını ve şehirlerin sayılarını bir listede sunuyor. Ayrıca, seçeneğini daha da kolaylaştırman için, siteler hakkında kendi yorumlarını açıklaman mümkündür. Böylece Indirimlr ile boş zamanlarını organize etmen daha kolay ve çabuk olaçak ve eğlenme faktörün yükselir!


Sizde gezmekten yorulduysanız artık Indirimlr.com sayfasına bir göz attın ve kendiniz karar verin!



2 yorum:

Unknown dedi ki...

BAYILIYORUM DOLAŞMAYA BURALARDA,PEKDIŞARI ÇIKAMIYORUM İYİ GELİYOR.DUR KOŞAYIM BAKALIM NELER VAR.

GÖNÜL dedi ki...

sevgililer günün ve kandilin kutlu olsun

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...