03 Mayıs 2010

Biblomu Boyadım



Merhabalar,

Dün gece yarısı Sakarya Serdivan'dan döndüm. Dolu dolu üç gün geçirdim. Cuma günü eğitim vereceğimiz şubeye gittiğimizde eğitim salonunu hazırlamak istedik ama ortada sadece boş bir oda vardı. Akşama doğru ofis malzemeleri gelmeye başladı. Hepsi gönüllü olan şube çalışanlarının canla başla hazırlıklarını yapması beni çok mutlu etti. Onların bu kadar hevesli olmasından bizde gaza geldik. Mutfak için alınan malzemeler gelmişti bizde o gazla mutfağa girdik, yeni malzemeleri kutularından çıkarttık yıkamaya başladık :) 

Hafta sonu olan eğitimde de insanların tatil günlerini eğitime ayırmaları ve hiç bir çıkarları olmadan üstüne ceplerinden para harcamaları... hissettiklerimi ifade etmek için kelimeler yeterli olmuyor. Hayatımda ilk defa birde katılımcılar bize sertifika verdi. Hep siz mi sertifika vereceksiniz dediler. Sertifikanın önemi de büyük yani... Sapanca gölünü de gördük. Her şey çok güzeldi. Bugün izinliyim, işe gitmedim ama akşam kursum var. Kursa gitmeden önce hazır zaman bulmuşken azıcık yazayım istedim.

Fotoğraftaki biblo Almanya'dan Hilal'in hediyesiydi. Bir kaç ay önce gri kısımları siyaha boyadım. Parmak yaldızı (adı neydi bunun bilemedim) sarı kısımlarını tekrar boyadım. Üzerine de bir vernik oldu da bitti.

Hazır vaktim varken size kursta yaptığımız çizimlerden de örnekler göstereyim istiyorum. Çizdiklerimi yarın yayınlarım. Şimdilik benden bu kadar. Esen kalın, sağlıcakla kalın...

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım biblo çok şık ellerine emeği
ne sağlık.Mutlu haftalar kocaman öpüyorum...

Nilgün Komar dedi ki...

heykelcik çok güzelmiş siyah ile daha da bi iddialı olmuş.. hadi kolay gele sana yayınları bekliyorum

Banuca dedi ki...

İnsan zevkli olunca elinden geçenler daha bir güzelleşiyor doğrusu :))

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...