Evet şimdiki görevimiz karpuz yapmak. Nasıl mı? Bunun için önce bir karpuz almamız gerekiyor :))
Şaka değil gerçek. Aslında bir karpuza değil yarım karpuza ihtiyacımız var. Siz kesin karpuzun yarısını ve yenecek kısmını kesip alın içinden ve yiyin güzelce. Ohhhh afiyet olsun.
Şimdi sıra karpuzumuzun yapılışına geldi.
İçi boşalmış karpuzun altını azıcık kesi ki devrilmeden durabilsin. Sonra kırmızı renkli jölelerden 4 paket alın ve 5 su bardağı su ile jölenizi hazırlayın. İçine eklemek içinde bir parça çikolata alın minik minik parçalayın (rendelenincede olabilir belki)
Sonraaaa içini boşalttığınız karpuzun içine jölenizi döküp buzdolabında donmasını bekleyin. Soğuyunca dilimleyip servis yapın. Bence bunu en çok çocuklar sevecektir :)
Afiyet olsun efendim..
Ekleme: Efendim bunu ben yapmadım, kaynağı aşağıda belirtmiştim... Ama hazır ekleme yapıyorken şunu da söylemeliyim bunu turuncu jöle ile portakala da yapabilirsiniz :)
Kaynak
6 yorum:
CADI SENDEN KORKULUR.KARPUZDA YAPTIN SONUNDA.HARİKA FİKİRMİŞ,DENEYECEĞİM
gerçekten süper fikirmiş canım,ellerine sağlık.Oğluşlarıma yaparım artık :D
yani sana hayranım. Ne kadar yaratıcısın yaaaaa Süper bir paylaşım
Ay bunu ben yapmadım, aman yanlış anlaşılmasın ama evde karpuz ve jöle olsaydı denerdim ama bunu yapan kişinin linkini verdim yazıda.
okuduğumda ilk ağzımdan dökülen ay inanmıyorum du çok değişikk
muhteşem bir fikir. hemen bloğumda paylaşmak istiyorum iznin olursa (senin bloğundan gördüğümü belirterek). ben de yapayım bunu yaz gelince. ama şimdilik portakal ile yetinmeliyim sanırım :)
Yorum Gönder