13 Temmuz 2009

Ayça ve Nergis'ten Aldığım Hediyeler

Image Hosted by ImageShack.us



Sıcaklar of puf derken hava serinledi, bu hafta yağmurlu geçecekmiş :)) Oh ya rahatladım azıcık. Bu güzel hediyeler benim, çok ciciler değil mi?

Cuma günü Ayça ile tanıştım, çok keyifli vakit geçirdik. Onunla sohbet etmek gerçektende süper, vakit nasıl geçti anlamadım. Ayça kesinlikle her zaman görüşmek isteyeceğim bir arkadaş. Sohbetine doyum olmuyor. Nalan abla ve Nedret abladan sonra tanıştığım 3. blog arkadaşım oldu.

Görüşmeye gelirken bana elleriyle yaptığı fimo takıları getirdi. Mor renk hastası bir insan için bundan güzel hediye olur mu? Küpeleri o dakika kulağıma taktım. İki tane de kolye ucu vardı. Bir tanesi E harfi diğeri ise üzerinde çiçek olan yine fimodan kolye ucuydu.

Hediyenin sunumu da harikaydı. Sarı renkli kesesine de bayıldım. Çok teşekkürler Ayçacım, en kısa süre de tekrar görüşelim lütfen. Kocaman öpücüklerimi gönderiyorum.

Diğer hediyeme gelince, sanırım geçen ay Nergis'in bloğunda görmüştüm bu güzel yoyolu kolyeyi ve bayılmıştım. Nergiscim bunlardan isteyen varsa göndericem demişti, sonra benim beğendiğim kolyenin başka bir talebi çıkmıştı. Nergis'te bana senin ki süpriz olsun demişti.

Bu sabah işe gitmek için apartmandan çıkarken posta kutusunda bir paket gördüm. Bu da neymiş diye bir açtım aaaa Nergis'ten gelen hediyeler. Sabah sabah sevindirik oldum, tral la lal la la, tral la lal la laaaa diye hoplaya zıplaya işe gittim.

Paketten de sadece yoyolu kolye (beyaz gül) çıkmadı, yanında çok güzel bir çift küpe ve yoyolu bir broşta vardı. Ayrıca hediye paketi de Nergis'in renklerinden turuncu ve turkuaz renk süslü püslüydü. İçinde de şirin bir kart vardı.

Nergis'cim sana da çok teşekkür ederim. Pazartesi sabahı işe giderken insan ancak bu kadar mutlu olabilir. Çok öpüyorum canım.

Image Hosted by ImageShack.us

By embir

5 yorum:

beyaz mendil dedi ki...

Canım,hediyelerin çok güzel,iyi günler de kullan.Sevgiler

ebrulikedi dedi ki...

hediyelerini güle güle kullan.morlar çok hoş gerçekten.bu arada yarın mardine koli yolluyorum.eş dosttan da topladım biraz.tekrar paylaşım için teşekkürler

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım hediyelerini mutlu günlerde kullan...

3prenses dedi ki...

güle güle kullan.yoyolandık. nergiscik sağolsun

Ayca Karaoglan dedi ki...

canım benim, sen git gel eğitimlerine bekliyorum bak mangala :)))

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...