05 Ağustos 2009

Balıkım Oldu :))

Image Hosted by ImageShack.us

By embir


Polar kumaşlar ve keçe birleşimi ile bu balığı hazırladım. Kalıbını daha önce bir yerlerden kaydetmişim ama maalesef hatırlamıyorum. Balığı diktim üzerine de gelişi güzel kestiğim kumaşları diktim ve son olarak simli iple askı yaptım. Bundan 3 boy yapıp balkonuma asmayı düşünmüştüm ama sadece bir tane yapabildim :(

Acaba içini elyaf ve lavanta ile mi doldursam??? Ay bilemedim... Hafta sonu birşeyler dikmek için keçe kutumu açınca içinde buldum. Yapmışım ama paylaşmayı unutmuşum. İşte sonunda balığımı da paylaştım :))

7 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Serserisin ya :) Lavanta kuzum bence de tatilden selam olsun yolla bunu havuzda yüzdüreyim hehe

ella dedi ki...

çok güzel olmuş, bence içini elyafla doldurursan harika olur :) eline sağlık canım :)

Syhn dedi ki...

şok şekeeer:)

lolipu dedi ki...

Embir balığına bayıldım. İçini neyle doldurursan doldur 3-5 tane daha yap ve hemen sallandır bir yerlerden. Çok güzel durur.

Nedret dedi ki...

Balıkını severim.Formu çok güzelmiş.Kışa çalar ben de yaparım.Keçe yünlerine sıcakta el değmiyor.Naftalinleri doldurup attım kenara.Aslında sıcakta çabucak kurur.Başlasak mı acaba?Bilekliğe su bazlı mat verniğimden süreyim o zaman.Öptüm.

berkbuket dedi ki...

valla hayal kırıklığına uğradım. kendi kendime embir balık almış heralde bakayım nasıl birşey adını ne koymuş falan diye düşündüm. saflıkta son nokta.

Bitki Cadısı dedi ki...

canım çok güzel olmuş içine lavanta koy bence,hayırlı kandiller.

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...